Stem op de meest actieve oudere!

Stem op de meest actieve oudere!

De nieuwe politieke beweging Wij. Rijswijk laat zien dat ze er voor alle leeftijden is en lanceerde onlangs de ‘Actief Oud is Goud Verkiezing’. Er zijn vijftien ouderen genomineerd die kans maken op de titel Meest actieve ‘oudere’ van Rijswijk 2017. Daarbij horen een award en cheque van 100 euro. Stemmen op de vijftien kanshebbers kan t/m 31 december via wijrijswijk.nl.

Wij. Rijswijk brengt nu al veel positiviteit in de stad. Zo riep de beweging, onder leiding van wethouder Björn Lugthart, al een vrijwilligersbank voor incidentele vrijwilligersondersteuning in het leven, ontstond een heuse jongerengroep om ook jongeren bij de politiek te betrekken en komt Wij. nu dus met een verkiezing tot de meest actieve oudere van Rijswijk. Met deze prijs wil de beweging laten zien hoe waardevol ouderen zijn voor de stad. Daarnaast geven genomineerden voorbeelden hoe iedereen zijn steentje bijdraagt aan Rijswijk, ongeacht leeftijd. De datum en locatie van de uitreiking worden bekend gemaakt op de website van Wij. en via Omroep Rijswijk, Feelgood!

Wij. wil politiek dichter bij de mensen brengen en inwoners meer betrekken bij alle beslissingen in hun stad. Dat geldt voor jongeren, ouderen en iedereen daartussenin!

Naar de stempagina
2018-03-31T10:23:11+00:00