fbpx

Irene Jansen Dirkx

Irene Jansen Dirkx

Creatief in denken en doen, moeder van 2, klaarstaan voor iedereen, genieten van mooi weer in de boot in de regio en inzet met hart en ziel in voor de jeugd van Rijswijk.

Waar ik in geloof
Elk besluit dat genomen wordt in Rijswijkse politiek heeft invloed op onze toekomst en daarom vind ik het juist zo belangrijk dat de Rijswijkse jeugd hier ook inspraak op heeft. Met hun creatieve geest zijn zij in staat om met open vizier naar problemen te kijken en met verfrissende oplossingen te komen. Naast het creatief denken, vind ik positief zijn ook belangrijk. Niet alleen maar zeggen wat er fout is, maar ook komen met een oplossing of in ieder geval een positieve houding hebben om het te willen oplossen.

Wie ik ben
Ik ben 38 jaar, getrouwd en woon sinds 2004 met veel plezier in Rijswijk. Ik ben moeder van een dochter (14) en zoon (12). Ik ben werkzaam geweest in het basisonderwijs en kinderopvang. Nu ben ik zelfstandig kindercoach en werk ik al zo’n 20 jaar met kinderen en jongeren. Zij zijn voor mij de grootste motivatie om aan een mooi Rijswijk te bouwen.

Hoewel verveling goed voor de creativiteit is, verveel ik mij bijna nooit. Ik ben niet alleen creatief in mijn denken, maar maak ook graag dingen. Ik kan aardig haken. Regelmatig maak ik een leuke knuffel voor kinderen die jarig zijn en help ik als vrijwilliger ook volwassenen met haken en breien in een maandelijks breicaf√©. 

Daarnaast help ik anderen ook in allerlei andere vormen. Buurkinderen met schoolwerk tijdens de lockdown, oppassen als ouders omhoog zitten of een luisterend oor zijn voor iemand die het nodig heeft. Voor elkaar klaarstaan is in mijn ogen belangrijk om bijvoorbeeld eenzaamheid tegen te gaan, maar het is ook gewoon erg gezellig om samen dingen te doen.

Samen maken wij Rijswijk
En dat staat voor mij voor het betrekken van inwoners bij het maken van besluiten en hun te ondersteunen in het uitvoeren van eigen initiatieven. Betrokkenheid van inwoners is waar Wij. Rijswijk voor staat en dat is voor mij de belangrijkste reden om juist die betrokkenheid in de politiek zo laagdrempelig mogelijk te maken.

 
Waarom lid worden van Wij. Rijswijk?

Word lid van de meeste actieve beweging in Rijswijk!

Leden van Wij. hebben het in de eerste plaats gezellig. Als lid van Wij. word je uitgenodigd voor bijeenkomsten en ontvang je de wekelijkse update. Lid worden van Wij. is heel eenvoudig.

Vul het aanmeldingsformulier in en je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding Wij. vertrouwt op de eigen kracht van mensen. Daarom zien Wij. de toekomst met optimisme tegemoet. Wij streven naar een Rijswijkse samenleving waar we ook in de toekomst trots op kunnen zijn. Het beste voor Rijswijk. Steun ons en wordt lid!