fbpx

Anthony Zoghbi

Informatiemanager, trotse vader van 2 zoons, Rijswijker en levensgenieter.

Waar ik in geloof
Rijswijk nog mooier maken dan dat het al is! Ik woon al 37 jaar in Rijswijk. Ik heb de stad zien groeien. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om er voor iedereen een plezierige woonomgeving van te maken. In die zoektocht merk je dat er op bepaalde vlakken nog successen te behalen vallen. Ik ben zelf niet een persoon die graag met zijn vingertje wijst “dit gaat niet goed, en dat is slecht”. Ik geloof dat je vanuit positiviteit veel meer kan bereiken dan je alleen op het negatieve te focussen.

Wie ik ben
In alle jaren dat ik in Rijswijk woon, heb ik een groot netwerk opgebouwd van vrienden, kennissen en bekende gezichten. Ik woon nu in de Strijp samen met mijn vrouw Dominique en onze twee zoontjes Joey (6) en Mason (2). Ik ben werkzaam als Informatiemanager in de vastgoedbranche en in mijn vrije tijd golf ik en hockey ik graag.

Tijdens mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan met het optimaliseren van processen. Hierbij heb ik geleerd dat je dat niet alleen kunt, maar samen met je belanghebbende moet doen. Ik ben dus ook iemand die graag samen naar oplossingen kijkt en deze ook samen uitvoert.

In Wij. Rijswijk zie ik een mooie club mensen die zich graag inzet voor de stad. Ik hoop met mijn kennis en ervaring en vooral enthousiasme een bijdrage te kunnen leveren om met positiviteit de mooie stad Rijswijk nog mooier te maken.

 
Waarom lid worden van Wij. Rijswijk?

Word lid van de meeste actieve beweging in Rijswijk!

Leden van Wij. hebben het in de eerste plaats gezellig. Als lid van Wij. word je uitgenodigd voor bijeenkomsten en ontvang je de wekelijkse update. Lid worden van Wij. is heel eenvoudig.

Vul het aanmeldingsformulier in en je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding Wij. vertrouwt op de eigen kracht van mensen. Daarom zien Wij. de toekomst met optimisme tegemoet. Wij streven naar een Rijswijkse samenleving waar we ook in de toekomst trots op kunnen zijn. Het beste voor Rijswijk. Steun ons en wordt lid!