Fractieleden Wij.Rijswijk aan het woord:

Cheryl Mauer

Waarom lid worden van Wij. Rijswijk?

Word lid van de meeste actieve beweging in Rijswijk!

Leden van Wij. hebben het in de eerste plaats gezellig. Als lid van Wij. word je uitgenodigd voor bijeenkomsten en ontvang je de wekelijkse update. Lid worden van Wij. is heel eenvoudig.

Vul het aanmeldingsformulier in en je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding Wij. vertrouwt op de eigen kracht van mensen. Daarom zien Wij. de toekomst met optimisme tegemoet. Wij streven naar een Rijswijkse samenleving waar we ook in de toekomst trots op kunnen zijn. Het beste voor Rijswijk. Steun ons en wordt lid!

Lid worden

Cheryl Mauer: Ondernemer, doorzetter en een teamplayer!

Mijn naam is Cheryl Mauer en ik ben 31 jaar. Naast mijn raadslidmaatschap, ben ik ondernemer en help ik bedrijven en organisaties met het effectief inzetten van video in hun marketing- en communicatie-strategie. Dat doe ik met mijn eigen video-marketingbedrijf ‘CFJ Productions’.

Na het afronden van mijn hbo-studie, werkte ik aan verschillende projecten binnen de Media & Entertainmentbranche, zodoende kwam ik met alle lagen van de maatschappij in aanraking. Het geeft mij veel energie om met veel verschillende mensen in gesprek te gaan en er zo achter te komen hoe zij tegen maatschappelijke thema’s aankijken. Met deze ervaringen kan ik een frisse blik werpen op diverse vraagstukken in de gemeenteraad.

Waar ik in geloof

Ik geloof dat mensen tegenwoordig nauwer betrokken willen zijn bij besluitvorming binnen de gemeente. Het is belangrijk dat de lokale politiek zich daarvoor open stelt. Wij. Rijswijk geeft de inwoners daadwerkelijk de mogelijkheid om betrokken te zijn. Rijswijkers weten namelijk zelf het beste wat in de wijken speelt én wat er nodig is om een prettige leefomgeving te creëren. Het geeft mij voldoening om samen met de inwoners van Rijswijk naar een maximaal eindresultaat toe te werken. Samen zijn we Sterk!

Wie ik ben

Ik ben in Rijswijk opgegroeid en het ‘Samen zijn we Sterk’ principe zit er al vanaf jongs af aan ingeprent. Zo speelde ik twaalf jaar lang hockey bij de Rijswijkse Hockey Club en trad ik met m’n piano- , drum- en musicalklas in diverse lokale voorstellingen op. Zo leerde ik dat, wanneer je een gemeenschappelijk doel wil bereiken, je samen moet werken en door moet zetten.

Graag zet ik me in voor een Rijswijk waarin inwoners meer met elkaar zijn verbonden. Zeker in de huidige corona-crisis is het belangrijk dat we initiatieven blijven ontwikkelen om eenzaamheid binnen Rijswijk tegen te gaan. Hierbij is het belangrijk om de culturele sector van Rijswijk juist dan ook nu niet te vergeten. Daarnaast zie ik graag dat we een gezond klimaat neerzetten voor alle ondernemers en dat Rijswijk een aantrekkelijke vestigingsplaats blijft voor grote bedrijven en organisaties om zodoende de lokale economie te stimuleren.