fbpx

Kandidatenlijst Wij Rijswijk 2022-2026

Kandidaten lijst 2022-2026

Wij. Rijswijk is een betrokken vereniging met veel Rijswijkse vrijwilligers en ondernemers. Leden zijn heel actief in de Rijswijkse samenleving. Ze zijn bijvoorbeeld actief bij sportverenigingen, scouting, de voedselbank en de kringloop, hebben initiatieven opgezet als Our House en Klank, voor ouders van kinderen met een beperking maar ook buurthuiskamers en buurtmoestuinen om ontmoeten te faciliteren.

Die betrokkenheid en diversiteit zie je ook op onze kandidatenlijst voorde gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022! Het is een diverse lijst met ruimte voor nieuwe gezichten en ervaring. Ook onze wijkvertegenwoordigers die zich de afgelopen jaren hard hebben ingezet in hun wijk zijn goed vertegenwoordigd.

Samen met inwoners van Rijswijk staat Wij. Rijswijk voor een gemeente waarin positief denken, kansen pakken, verbinden, meedenken en meebeslissen centraal staan! We hebben een ontzettend goed begin gemaakt  de afgelopen vier jaar en willen nu doorpakken, want we zijn nog lang niet klaar!

Lees hieronder meer over de kandidaat gemeenteraadsleden van Wij.Rijswijk.

31. Romano Sitaram

32. Sidney van der Burgh

33. Bianca Blom

34. Hans van Pelt 

35. Hans Brouwer

36. Gerda Lemmers

37. Renee Kaan

38. Bruno Hankel

39. Anna Allard-Czempiel

40. Annemarie ’t Hoen

41. Chris Neuteboom

42. Carl de Dooij

43. Max Nieuwstad

44. Raymond van der Burgh

45. Sanne Hasper

46. Thomas Roosendaal 

47. Freek van Bemmelen

48. Coby van Velzen

49. Jeanne Elshout

50. Ron Mangelmans