lees meer

Claudia van Dommelen

 “Ik woon al mijn hele leven in Rijswijk. Ik studeer, werk én ben vrijwilliger als leidster bij de Scouting. Wij. is erg toegankelijk en zichtbaar in de wijken waardoor iedereen zijn of haar zegje mag en kan doen. Het is een partij voor en door de mensen.”

lees meer
lees meer

Bas Hageman

“Ik woon sinds mijn geboorte in Rijswijk. Ik zit nog op school en doe daarnaast vrijwilligerswerk voor een theater.”

lees meer

lees meer

Danny Steehouwer

“Ik woon nu 9 jaar in Rijswijk, naast mijn fulltimebaan houd ik me bezig met schrijven, fotografie en af en toe heb ik een gastrol op televisie of in een film.”

lees meer
lees meer

Bea Sewpersad

“Al 41 jaar woon ik in Rijswijk. Ik heb altijd in het onderwijs gewerkt. Nu ben ik mantelzorger en vrijwilliger. Naast mijn werk heb ik mij bijvoorbeeld altijd ingezet voor onderwijsprojecten voor anderstalige kinderen én sinds 1982 voor de integratie van Surinaams Hindoestaanse vrouwen bij Stichting Roshni.”

lees meer

lees meer

Linda de Reede

“Ik woon al 46 jaar in Rijswijk. Ik heb altijd gewerkt, onder andere in de jeugdzorg en de schuldhulpverlening. Naast mijn werk heb ik mij altijd ingezet voor diverse clubs waaronder het Parkinson Café. Momenteel ben ik mantelzorger.”

lees meer
lees meer

Wil Kouwer

“Ik woon al 50 jaar in Rijswijk. Toen Björn zijn eigen partij op ging zetten, wilde ik hem steunen. Ik ken hem vanuit zijn jonge jaren en zag hoe hij toen al bezig was voor Rijswijk.”

lees meer

lees meer

Marinka Koorneef

“Ik woon al 15 jaar in Rijswijk. Ik heb twee zoons, waarvan eentje met een meervoudige beperking. Ik ben bewegingsagoog en leer kinderen met een beperking zwemmen via Sports4specials. Ook ben ik medeoprichter van KLANK, een groep voor ouders van kinderen met een beperking. We ondersteunen elkaar, wisselen informatie uit en proberen met hulp van Rijswijkse organisaties leuke activiteiten voor onze ‘specials’ op te zetten.”

lees meer
lees meer

Miranda Rennings

“Ik woon al 23 jaar in Rijswijk en ben initiatiefneemster en bestuurslid van Stichting Our House, een woon-zorgvoorziening met dagbesteding voor 15 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking of autisme.”

lees meer

lees meer

Tom Hoek

“Ik woon drie jaar in Rijswijk. Naast mijn fulltimebaan ben ik fractieadviseur bij Wij. Rijswijk. Toen ik naar Rijswijk verhuisde wilde ik de stad heel graag goed leren kennen. Ik wilde leren hoe een organisatie als de gemeente werkt, maar was ook nieuwsgierig hoe Rijswijkers zijn en wat hen bezighoudt. Een lokale partij is daarvoor bij uitstek geschikt.”

lees meer

Jeanne Elshout

lees meer

Jeannne Eslhout-Bomius

“Ik voel me echt verbonden met Rijswijk. Ik woon hier nu 48 jaar, maar werkte hier al vanaf mijn elfde, zo ging dat in de oorlog.”

lees meer