Bij Wij. staan we graag voor elkaar en anderen klaar, hebben we zoveel mogelijk contact met inwoners en komen we normaalgesproken veel samen met onze leden en vrijwilligers. Maar dat is nu even helemaal anders.

Wat tot voorkort vanzelfsprekend leek, is dat nu absoluut niet meer. ‘Jij! De kracht van Wij.’ krijgt in de huidige omstandigheden een nog belangrijkere betekenis. Door thuis te blijven zoveel dat kan en 1,5 meter afstand te bewaren, kan jij letterlijk mensenlevens redden. Dus help mee!

Uit respect voor alle hulpverleners en andere mensen die hard werken om ons land draaiende houden. Sta voor elkaar klaar, maar wel iets meer op afstand. Minder fysiek maar des te meer telefonisch of digitaal. We zien mensen nu al meer en anders verbinden. Samen leuke dingen doen en meer tijd voor elkaar hebben. Even boodschappen doen voor de oudere buurman, of –vrouw. Een spelletje of praatje via de webcam. Verenigingen die activiteiten voor leden op afstand voortzetten.

Dat soort initiatieven maken ons trots op Rijswijk. Want er voor elkaar zijn is belangrijker dan ooit! Dus hou je alsjeblieft aan de richtlijnen en blijf gezond! Natuurlijk is Wij. Rijswijk de komende tijd bereikbaar voor inwoners via WhatsApp, Facebook en de e-mail. Want ook in tijden van crisis willen we er zo goed en zoveel mogelijk voor jou zijn!