fbpx

Zet je schoen en krijg een verrassing van Sinterklaas

Zet je schoen!

Sinterklaas kwam zaterdag 14 november aan in Zwalk, Matthijs van Nieuwkerk is daar burgemeester. Vanwege Corona zullen weinig Rijswijkse kinderen Sinterklaas dit jaar in het echt zien.

De intocht wordt dit jaar bemoeilijkt door de coronamaatregelen. Die staat een normale ontvangst van Sinterklaas in Rijswijk in de weg. Volgens burgemeester Van Nieuwkerk van Zwalk,  is de aankomst in Zwalk daarom een goede zet.

“Kinderen kunnen Sinterklaas dit jaar geen handje geven”, zei burgemeester van Nieuwkerk. Maar een tekening opsturen naar het Sinterklaasjournaal is geen enkel probleem. Ook in Rijswijk kunnen tekening worden gestuurd aan waarnemend burgemeester Verkerk of loco burgemeester Lugthart. Zij zullen zorgen dat ze bij Sinterklaas terechtkomen. Stadhuis Rijswijk, Bogaardplein 15, 2284 DP Rijswijk.

Omdat Sinterklaas heeft gehoord dat alle kinderen afgelopen jaar heel lief zijn geweest wil hij hen graag een verrassing langs brengen. Dus als jullie je schoen zetten  en daarvan een foto sturen naar Wij. Rijswijk dan zorgen wij dat Sinterklaas de verrassing komt brengen!

Stuur hier je foto naar Sinterklaas

Wees er snel bij want op=op. Het bezorggebied betreft de gemeente Rijswijk (ZH).