fbpx

Danny van Dam nieuwe lijsttrekker van Wij. Rijswijk

Wij. Rijswijk draagt Danny van Dam voor als beoogd lijsttrekker van Wij. voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. “Ik ben heel trots op onze partij die samen met de inwoners van Rijswijk werkt aan onze prachtige stad. Ik heb heel veel zin in het lijsttrekkerschap” aldus van Dam.  

 

Van Dam volgt Björn Lugthart op die burgemeester van Pijnacker-Nootdorp wordt. Lugthart: “Danny is als geboren en getogen Rijswijker vanaf het begin betrokken bij Wij. Rijswijk. De afgelopen 5 jaar heb ik dagelijks intensief met hem samengewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat hij verder kan met wat we in 5 jaar hebben opgebouwd.”

Wij. Rijswijk
Samen met inwoners van Rijswijk staat Wij. Rijswijk voor een gemeente waarin positief denken, kansen pakken, verbinden, meedenken en meepraten centraal staan! Wij. Rijswijk is overtuigd van het feit dat de inwoners van Rijswijk genoeg kracht, kennis en kunde hebben om in samenwerking de prachtige stad Rijswijk in gezonde balans te brengen.

Danny van Dam
Al vanaf de start van Wij is Van Dam betrokken bij Wij. Rijswijk. Tijdens zijn studie bestuurskunde was hij campagnecoördinator en daarna een betrokken en een bevlogen fractieadviseur in de gemeenteraad.  

Ambitieus
Van Dam staat bekend als ambitieus en ligt goed binnen Wij. Rijswijk, maar ook daarbuiten. Hij weet hoe je de wensen van inwoners op de politieke agenda krijgt.

Wij. Rijswijk staat als een huis
In december zal de kieslijst en het verkiezingsprogramma worden gepresenteerd. Van Dam gaat samen met een mooie club van betrokken Rijswijkers de verkiezingen in. “Opvallend is de brede vertegenwoordiging van mensen uit alle wijken, van verschillende achtergronden en diverse leeftijden. Het is een unieke mix van ervaren politici en de nodige verjonging, maar vooral allemaal trotse Rijswijkers die zich keihard voor de inwoners willen inzetten”, zegt van Dam.

Pascal Calabro, voorzitter van Wij. Rijswijk: “Ik wil Danny en zijn team van harte feliciteren. Ik kijk er naar uit met hem samen te werken en om WIJ bij de komende verkiezingen de grootste partij van Rijswijk te maken.”

Samen maken wij Rijswijk