fbpx

Tinus Kaffa voorzitter Forum 

Op 15 november is Tinus Kaffa voorzitter van het forum samenleving. “Bijzonder om dit voor het eerst te mogen doen” aldus Kaffa. Bij raadsvergaderingen is de burgemeester voorzitter, in de voorbereidende vergaderingen (fora) zitten raadsleden de vergadering zelf voor. 

Er werden sinds de zomer verschillende cursussen gegeven voor raadsleden die interesse hadden in het voorzitterschap. “De cursussen waren erg leerzaam en interessant. Je leert de juiste processen en regels, daarnaast hoor je de ervaringen van andere voorzitters” geeft Kaffa aan. “Dit lijk mij als nieuw raadslid een mooie manier om zo snel mogelijk de juiste manier van handelen binnen de raad onder de knie te krijgen.”

In de vergadering kwamen verschillende onderwerpen aan het bod zoals omroep Rijswijk, de verordening jeugdhulp en deel scooters. “De vergadering liep goed met een aantal mooie bijdragen” verteld Kaffa. “Ik zou graag de uitdaging aan willen gaan om de vergaderingen in de toekomst zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen!”