fbpx

De ministerbuurt schoongeveegd

Vanochtend hielpen leden van Wij. Rijswijk om Steenvoorde-Noord op te ruimen. Al wandelend werden vele vuilniszakken gevuld met zwerfafval.
 
Een schonere straat
“We merkten dat de straten steeds vuiler werden en er veel afval op straat werd gegooid,” zegt wijkvertegenwoordiger Miranda Rennings (Wij. Rijswijk). “Daarom was het hoog tijd om weer de handen uit de mouwen te steken en de wijk een stukje schoner te maken! Het is gezellig om dit samen met je buren te doen.” Door de gemeente Rijswijk worden vuilniszakken en prikstokken geleverd waar buurtbewoners gebruik van kunnen maken.
 
WOW actie Genomineerd
De Wandel en Opruim actie in de Wijk (WOW) is genomineerd voor Awards voor Duurzaamheid. Door de WOW actie trekken wijk en buurtbewoners samen op om hun straat wat mooier te maken. Hierdoor spreken buurtbewoners elkaar en bevordert het het sociaal contact. Stemmen doe je via de knop hieronder. 
 
Kom jij ook in actie?
Wil je een keer meehelpen? Meld je dan aan via wijkvertegenwoordiger@wijrijswijk.nl voor hulp bij een volgende WOW. Als je zelf een actie wilt houden, dan helpen we je ook graag bij de organisatie. De gemeente Rijswijk zorgt voor de benodigde materialen zoals prikstokken en haalt het afval op.