fbpx

Samen Sterk: 69 Kratten voor de voedselbank

Rijswijk, 9 juni 2024 – De voedselbank actie die georganiseerd werd door InRijswijk en supermarkt PLUS Jongenotter was een groot succes. Op 8 juni stonden vele vrijwilligers, waaronder Tianne van Dam en Danny van Dam , in de supermarkt om producten voor de voedselbank in te zamelen. Dankzij de vele donaties van de Rijswijkers werden maar liefst 69 kratten gevuld met shampoo, thee, koffie, brood en nog vele andere producten.
 
“Het is mooi om te zien dat zoveel mensen wat over hebben voor anderen,” aldus Tianne van Dam. Tianne stond samen met Danny van Dam, fractievoorzitter van Wij. Rijswijk, van 15.00 tot 17.00 klaar om de donaties in ontvangst te nemen en hielpen enthousiast mee met het vullen van de kratten. De betrokkenheid en vrijgevigheid van de het winkelend publiek heeft ervoor gezorgd dat de voedselbankactie een groot succes is geworden. Naast het helpen met het verzamelen van producten en het vullen van de kratten, doneerden Wij. Rijswijk ook een gevulde krat aan de actie.
 
InRijswijk en PLUS Jongenotter zijn dankbaar voor de massale opkomst en de donaties van de inwoners van Rijswijk. Deze actie heeft wederom bewezen dat de Rijswijkse gemeenschap zich solidair opstelt en klaarstaat om te helpen waar dat nodig is. De voedselbank zal met de ingezamelde producten vele gezinnen kunnen ondersteunen.