fbpx

Nomineer nu voor de Oud is Goud Awards 2021

Nomineer nu jouw favoriete Rijswijkse oudere (65+) die nog altijd actief een bijdrage levert aan de Rijswijkse samenleving.

Denk aan jouw ouders, opa, oma, buurvrouw, buurman of die dame of heer die dagelijks actief is, bijvoorbeeld in de wijk of op de vereniging.

De verkiezing tot meest maatschappelijk actieve oudere is een initiatief van Wij. Rijswijk. Met de award en bijbehorende geldprijs van € 100,- wil de Rijswijkse beweging laten zien hoe waardevol ouderen zijn voor onze stad.

Mensen die actief blijven deelnemen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen, blijven langer gezond. Bovendien vergroot deelname aan de samenleving het sociale netwerk. Een goede gezondheid en een goed sociaal netwerk verkleinen de kans op eenzaamheid. Daarnaast is de kennis en levenservaring van ouderen van onschatbare waarde om door te geven aan volgende generaties.

Verkiezing meest actieve ‘oudere’ Rijswijk

Zaterdag 15 januari 2022 wordt de meest actieve oudere van Rijswijk verkozen door de Rijswijkse inwoners en de vakjury! De Award-uitreikingen zijn voor alle deelnemers een groot feest. Niemand verlaat de zaal met lege handen! Dit jaar pakt Wij. Rijswijk extra groot uit omdat het de 5e editie is.

Nomineren kan hier vanaf 16 oktober tot 10 november.

nomineren