fbpx

Wij. in actie voor de voedselbank

Dankzij een oproep van InRijswijk en de Plus Jongenotter komt Wij. Rijswijk vandaag in actie. Vanmorgen vroeg zijn er al veel leden op pad geweest. Ze deden boodschappen voor de voedselbank bij de Plus aan de Prinses Irenelaan. Namens Wij. overhandigde Irene Jansen (raadslid) en Marinka Koornneef(secretaris Wij. Rijswijk) een mooi pakket voor het Rad van fortuin.
 

“Briljante actie waar onze leden heel graag aan mee willen doen, dat zal bij andere rijswijkers niet anders zijn”, aldus Marinka Koornneef . Wij. bood vanmorgen een prijs voor het Rad van Fortuin.“Wij. vindt het enorm belangrijk dat als je het financieel moeilijk hebt er mogelijkheden zijn om hulp te krijgen.”, aldus Irene Jansen . Wij. zet zich graag voor deze actie in.

 

Binnen Wij. is eerder deze week een oproep gedaan om vandaag bij Plus Jongenotter aan de prinses Irenelaan iets extra’s voor de voedselbank te kopen. “Mooi om tijdens eigen boodschappen iets mee te kunnen nemen waar anderen blij van worden” gaf een lid aan die vervolgens ook nog eens een leuke prijs won bij het rad van fortuin.
 
Ga vandaag zeker even langs bij Plus en koop iets extra’s voor de voedselbank.