fbpx

De kandidatenlijst

Wij. Rijswijk is een betrokken vereniging met veel Rijswijkse vrijwilligers en ondernemers. Leden zijn heel actief in de Rijswijkse samenleving. Ze zijn bijvoorbeeld actief bij sportverenigingen, scouting, de voedselbank en de kringloop, hebben initiatieven opgezet als Our House en Klank, voor ouders van kinderen met een beperking maar ook buurthuiskamers en buurtmoestuinen om ontmoeten te faciliteren.

Die betrokkenheid en diversiteit zie je ook op onze kandidatenlijst voorde gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022! Het is een diverse lijst met ruimte voor nieuwe gezichten en ervaring. Ook onze wijkvertegenwoordigers die zich de afgelopen jaren hard hebben ingezet in hun wijk zijn goed vertegenwoordigd.

Samen met inwoners van Rijswijk staat Wij. Rijswijk voor een gemeente waarin positief denken, kansen pakken, verbinden, meedenken en meebeslissen centraal staan! We hebben een ontzettend goed begin gemaakt  de afgelopen vier jaar en willen nu doorpakken, want we zijn nog lang niet klaar!

Lees hieronder meer over onze kandidaten: