fbpx

Een crew in Oud-Rijswijk wordt werkelijkheid!

In de begrotingsraad is besloten te gaan kijken naar de invoering van een crew in Oud Rijswijk. “Met de komst van een Crew in Oud-Rijswijk wordt er een springplank naar regulier werk gecreëerd voor jongeren. Ook zal het winkelcentrum er nog stralender uitzien. Een win-win situatie,” aldus Jeffrey Karremans.

Na het succesvolle traject van de Bogaard-crew in winkelcentrum in de Bogaard, waar jongeren de kans krijgen om werkervaring op te doen wordt dit traject uitgebreidt naar winkelcentrum Oud-Rijswijk. “We verheugen ons op de samenwerking. Winkelcentrum Oud-Rijswijk staat midden in de samenleving, een plek om elkaar te ontmoeten. De crew draagt daaraan bij” aldus centrummanager winkelcentrum Eric Wilderbeek. “De crew kan ons helpen bij het verder werken aan het keurmerk veilig ondernemen. Hierbij horen de basisregels schoon, heel en veilig. We verheugen ons op de samenwerking.” 

Na het succes in de Bogaard heeft WIJ. Rijswijk zich hard gemaakt om ook een crew in Oud-Rijswijk te starten. We zijn erg enthousiast dat het college in gesprek gaat met de winkeliersvereniging van Oud-Rijswijk en de centrummanager.” zegt Karremans. “In het gesprek wordt besproken hoe de crew een passende vorm kan krijgen in Oud-Rijswijk.”

Jongeren die werkzaam zullen zijn voor de crew stromen door reguliere banen, dat hebben we in de Bogaard gezien.