fbpx

Rijswijkse zomer op het Bomenplein 

Het zomerse winkelpubliek in winkelcentrum de Bogaard geniet zaterdag 23 juli van limonade en watermeloen bij de Wij. Rijswijk zomerkar. Ook in de zomervakantie is Wij. Rijswijk te vinden de Rijswijkse buurten en wijken! 

“Het zomerse weer trekt veel winkelend publiek! Leuk om te zien dat het ondanks de zomervakantie toch zo bruist in het winkelcentrum” zegt Stefan Boom, coördinator wijkvertegenwoordigers. “Mooi om tijdens gesprekken te horen wat er speelt in Rijswijk. Veel mensen genoten vandaag op het Bomenplein van het zonnetje. We hebben ook de medewerkers van de Hema een beker limonade aangeboden!” 

Op het Bomenplein werden met het lekkere weer veel gesprekken gevoerd. De onderwerpen betroffen de wachtrijen voor Rijswijkse basisscholen. “Je wilt natuurlijk het liefst dat je kind op een school in de eigen wijk naar school kan. Helaas is dat niet overal mogelijk”, geeft Stefan aan. “Het Bomenplein is een plek waar veel Rijswijkers samen komen. Toch horen we van veel mensen dat het ontmoeten soms lastig is omdat ze slecht ter been zijn of niet veel vrienden, kennissen en familie hebben. Gelukkig hebben we in Rijswijk al veel mooie initiatieven waar mensen zich voor het bestrijden van eenzaamheid inzetten. Dit is een thema wat Wij.+ ook aanpakt want niemand hoeft alleen te zijn!”

De gehele zomervakantie is Wij. Rijswijk actief in Rijswijk. Heb jij een onderwerp, thema of een goed idee dat je graag met ons wilt delen? Neem dan contact op via de mail, info@wijrijswijk.nl of volg ons op sociale media. 

De volgende Wij. zomerkar is zaterdag 06 augustus vanaf 14.00 uur bij de Lidl ter hoogte van de Dr. H.J. van Mooklaan. Om 15.00 verplaatsen we naar de Plus ter hoogte van de Pr. Irenelaan. S’avonds bezoeken we van 17.00 tot 19.00 het barbecue veld in het Wilhelminapark. Kom je ons opzoeken? Tot dan.