fbpx

Strandwalfestival is terug!

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september is het na drie jaar eindelijk weer zover! Het strandwalfestival is  weer zoals vanouds met optredens, vrijmarkten en veel gezelligheid gevierd! “De vele Rijswijkers, bedrijven, organisaties en verenigingen die aanwezig waren maken het een groot succes!” aldus Danny van Dam, fractievoorzitter van Wij. Rijswijk. “Het is mooi om zoveel saamhorigheid te zien en te merken dat we samen Rijswijk maken.”

De vrijmarkt die in 2021 niet doorging vanwege Corona was dit jaar op twee verschillende locaties. Aan de Van Vredenburchweg tegenover de kinderboerderij en aan de stadhuisvijver bij de schouwburg stonden ruim 80 organisaties, verenigingen en bedrijven in de marktkraampjes. “We spraken de brandweer, vrijwilligers van de blokhut in het Wilhelminapark, zangkoren en nog veel meer organisaties” zegt Anthony Zoghbi. “Mooi om zoveel verschillende mensen te kunnen spreken.”

“De vrijdagavond bleek ondanks de regen een groot succes te zijn!” concludeert Danny van Dam. “Het veld bij de Naald was gevuld met jongeren die  meezongen met Bilal, Kevin en nog een aantal andere grote namen uit de line-up. Het was een groot feest!” De zaterdagavond bleek één van de drukkerere avonden geweest te zijn in de historie van het Strandwal.

Het Strandwalfestival heeft vandaag een dagvullend programma met onder andere de familiedag, springkussens, sport, optredens van verschillende artiesten en nog veel meer. Van Dam: “Voor iedereen die nog niet is geweest, is het een aanrader om toch nog even te kijken naar één van de leukste evenementen die Rijswijk kent!”