fbpx

Ender Girgin nieuwe voorzitter van Wij. Rijswijk

Ender Girgin volgt Pascal Calabro op na zijn 5 jaar voorzitterschap bij Wij. Rijswijk. Girgin is al jaren lid. “Ik wil dat alles goed geregeld is in Rijswijk, in de politiek en in onze beweging. In mijn dagelijks leven werk ik als architect. Daarnaast ga ik vol enthousiasme aan de slag als voorzitter bij Wij. Rijswijk. Ik heb veel interesse in de lokale politiek en lever graag mijn bijdrage. Ik ben een Rijswijker in hart en nieren.”

 

“Wij. past perfect bij mijn politieke visie en interesse”, vertelt Ender enthousiast. “We zijn meer dan een politieke partij. We zijn echt een actieve beweging, binnen en buiten de raadszaal. Samen met onze leden betekenen we veel voor Rijswijk. Zo doen we activiteiten zoals de Oud is Goud Awards voor ouderen, kerstdiners voor alleenstaanden, Cupido-Express met Valentijn, diverse acties tegen zwerfvuil en nog veel meer.

 

Ook houden we politieke ledenavonden waarbij je echt inbreng hebt. Die neemt de fractie mee naar de raad. Daarnaast doen we activiteiten speciaal voor leden, zoals onze boottocht in de zomer en de inmiddels traditionele barbecue. We hebben echt een hele diverse club leden, van jong tot oud en met veel verschillende achtergronden. Samen kunnen we veel bereiken. Ik ben er trots op om dat als voorzitter in goede banen te mogen leiden. ”

 

“De Rijswijkse inwoners wil Wij. meer dan ooit betrekken. Niet alleen meedenken, maar echt meebeslissen. We hebben wat dat betreft veel bereikt in de afgelopen 5 jaar. Maar er is in de Rijswijkse politiek nog een slag te winnen.”