fbpx

Kerstsfeer in Bogaard Stadscentrum

Je thuis voelen in Rijswijk begint met een gezellige levendige stad waar er voor alle leeftijden genoeg te doen is. Daarom zorgde Wij. Rijswijk ook dit jaar weer voor een Kerstman met arrenslee Glühwein en warme chocolademelk op zaterdag 18 december .

 Foto

Bezoekers konden met de Kerstman op de foto en daar maakten velen gebruik van. Alle foto’s zijn te downloaden vanaf de wijrijswijk facebook pagina. Met de actie wil Wij. Rijswijk bezoekers een hart onder de riem steken in deze bijzondere kersttijd.

In gesprek

Leden van Wij. gingen met inwoners in gesprek over onderwerpen die Rijswijkers belangrijk vinden. “Ondernemers werken keihard om stadscentrum Bogaard levendig te maken. Wij vindt het belangrijk dat juist tijdens deze donkere dagen we extra aandacht hebben voor elkaar!” aldus Danny van Dam. 

Blij met steun van de Rijswijkers

Van Dam zegt echt heel blij te zijn dat Wij. Rijswijk zo bekend is en kan rekenen op zoveel steun van de Rijswijkers. ‘Wij. Rijswijk zet zich binnen én buiten de politiek in voor Rijswijk. Samen maken wij Rijswijk!’