fbpx

Samen maken Wij. Rijswijk

Wij. Rijswijk heeft de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen  bij de gemeente Rijswijk ingediend voor de in maart en daarmee is de lijst definitief. Er is een brede vertegenwoordiging van kandidaten uit alle wijken. Opvallend is dat het oudste lid 91 is en het jongste 15 jaar! Daarmee laat de partij wederom zien er voor alle leeftijden te zijn.

“We zijn een betrokken vereniging met veel Rijswijkse vrijwilligers en ondernemers”, zegt Danny van Dam, lijsttrekker Wij. Rijswijk. Onze leden zijn heel actief in de Rijswijkse samenleving. Ze zijn bijvoorbeeld actief bij sportverenigingen, scouting, de voedselbank en de kringloop, hebben initiatieven opgezet als Our House en Klank, voor ouders van kinderen met een beperking maar ook buurthuiskamers en buurtmoestuinen om ontmoeten te faciliteren.”

Die betrokkenheid en diversiteit zie je ook op onze lijst! Het is een diverse lijst met ruimte voor nieuwe gezichten en ervaring. Ook onze wijkvertegenwoordigers die zich de afgelopen jaren hard hebben ingezet in hun wijk zijn goed vertegenwoordigd in de top 10. 

Samen met inwoners van Rijswijk staat Wij. Rijswijk voor een gemeente waarin positief denken, kansen pakken, verbinden, meedenken en meebeslissen centraal staan! We hebben een ontzettend goed begin gemaakt en willen nu doorpakken. Want we zijn nog lang niet klaar!

Bekijk hier de volledige kandidatenlijst