fbpx

Wandelen en opruimen in de Muziekbuurt

Vandaag ruimen 16 vrijwilligers van de Bewonersvereniging van de Muziekbuurt en Wij. Rijswijk al wandelend zwerfafval op in de Muziekbuurt. De gemeente Rijswijk zorgde voor de benodigde materialen zoals prikstokken en haalt het afval op.

Stefan Boom, wijkvertegenwoordiger: “ WOW, wat een daverend succes de W.O.W. opschoon actie in de Muziekbuurt!! Bedankt!”

Het was een geweldige opkomst en we hebben onze. Muziekbuurt een stuk schoner gemaakt! Bedankt iedereen die hieraan heeft meegeholpen.

“Afval op straat is een grote ergernis”, vindt wijkvertegenwoordiger Marinka Koornneef (Wij.). “Overal zie je wel wat liggen. In plaats van ons te ergeren en te mopperen, doen we er iets aan en helpen we de gemeente een handje.” Daarom organiseert Koornneef het initiatief WOW samen met andere wijkvertegenwoordigers“.

De hulp en inzet van de bewoners is werkelijk geweldig!”, benadrukt Koornneef.
“Naast dat we zwerfafval opruimen, wandelen we ook een behoorlijk stuk. Je helpt dus mee aan een schoner Rijswijk door gezond actief bezig te zijn.”

Kom jij ook in actie?
De wijkvertegenwoordigers van Wij. melden locaties waar veel zwerfvuil ligt bij de gemeente. Ook zullen ze zelf meerdere opruimacties organiseren. Wil je een keer meehelpen? Meld je dan aan via wijkvertegenwoordiger@wijrijswijk.nl voor hulp bij een volgende WOW. Als je zelf een actie wilt houden, dan helpen we je ook graag bij de organisatie.