fbpx

Tinus Kaffa

Tinus Kaffa

Vader, salesmanager, vrijwilliger bij de sportvereniging van onze zoon, Formule 1 liefhebber en gezinsman.

Waar ik in geloof
Ik geloof een dat iedereen die dat wil een kans verdient in Rijswijk. Daarom ben ik ook zelf actief lid geworden van Wij. Rijswijk. Een compleet andere achtergrond dan de meeste politiek actieve leden. Maar dat neemt niet weg dat ik met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen in het zakenleven een hoop voor elkaar krijg. We kunnen als raadsleden dit niet alleen, en hebben ieders input hard nodig zodat we weten voor welke speerpunten wij in de samenleving moeten staan.

Wie ik ben
Al 12 jaar mag ik in deze prachtige gemeente wonen, we hebben hier samen onze eerste woning betrokken. Ik heb de samenleving behoorlijk zien veranderen, en wil er samen met jullie voor zorgen dat we dat fantastische gevoel van Rijswijk vast kunnen houden.

Ik geef als sales manager leiding aan een team dat elke dag probeert de beste balans tussen klantverwachting en leverancierswensen te managen. Ik denk dat de politiek op dezelfde manier moet worden bekeken. Hierin is het belangrijk open en transparant te communiceren naar zowel klant als leverancier om de verwachtingen en wensen zo goed mogelijk over te brengen.

Naast het werk van Sales manager ben ik veel te vinden bij de sportclub van onze zoon. Ik help bij van alles. Ik draai bardienst, begeleidt trainingen, en help bij opbouw en organisatie toernooidagen. Dit doe ik met veel plezier. Het heeft mij doen inzien dat het verenigingsleven bloeiend gehouden moet worden. Mensen van verschillende culturen en achtergrond komen hier samen om te doen wat ze het leukst vinden, hun hobby.

Gedurende het begin van de Coronapandemie ben ik, op eigen titel, een voedselhulpgroep gestart in de Muziekbuurt. Dat ging van boor uitdelen via een bevriende relatie naar het volledige supermarkt voorraden. Dit heeft heel veel mensen heel blij gemaakt, mede omdat het bij de Voedselbanken slecht toeven was in het begin van de crisis. De hele situatie was voor mij een eyeopener. We zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen. Een helpende hand moeten we durven uitsteken.

Bij ons thuis werd niet veel over politiek gesproken, slechts af en toe aan de eettafel. Toch heeft mij dit altijd getrokken. Het is interessant om te zien dat verschillende partijen met verschillende ideeën en gedachtes het toch voor elkaar krijgen om samen een mooi werkbaar regeerakkoord te schrijven. Ik denk dat met de komst van Wij. Rijswijk in de gemeente Rijswijk we een meer inclusieve samenleving aan het vormen zijn. Graag zou ik hier de aankomende jaren mijn steentje aan willen bijdragen samen met jullie.

De aansluiting bij Wij.Rijswijk voelde als een warm bad. Behalve een welkom gevoel ervaar ik dat iedereen er voor open staat om van elkaar te leren en elkaars ervaringen te delen. Een fantastische familie om bij te horen.

Mij lijkt de uitdaging de komende jaren fantastisch om de armoede in Rijswijk op een zo goed mogelijke manier tegen te gaan. Hier moeten we als gemeenteraad goed naar gaan kijken. Daarnaast is het zo dat de oververhitte woningmarkt voor veel jonge Rijswijkers bijna onbetaalbaar aan het worden is. Dit moet niet mogen natuurlijk. Laten we er samen voor zorgen dat onze stad leefbaar blijf, voor voldoende generaties die nog komen gaan na ons.

 
Waarom lid worden van Wij. Rijswijk?

Word lid van de meeste actieve beweging in Rijswijk!

Leden van Wij. hebben het in de eerste plaats gezellig. Als lid van Wij. word je uitgenodigd voor bijeenkomsten en ontvang je de wekelijkse update. Lid worden van Wij. is heel eenvoudig.

Vul het aanmeldingsformulier in en je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding Wij. vertrouwt op de eigen kracht van mensen. Daarom zien Wij. de toekomst met optimisme tegemoet. Wij streven naar een Rijswijkse samenleving waar we ook in de toekomst trots op kunnen zijn. Het beste voor Rijswijk. Steun ons en wordt lid!