fbpx

Veel beeldend talent bij Rijswijk Talent Award 2022

Afgelopen weekend was in het Huis van Stad een expositie met ruim 80 beeldende kunstvormen met het thema “Transitie” te vinden. Al deze werken dingen mee voor de titel Rijswijk Talent Award 2022. Danny van Dam en Irene Jansen-Dirkx bezochten de opening van de tentoonstelling op vrijdag 21 oktober.
“Geweldig dat ook dit jaar weer veel talent zich heeft aangemeld voor Rijswijk Talent Award en fijn dat al het werk op deze mooie locatie tentoongesteld wordt”, aldus van Dam die 2 jaar geleden zelf ook meedeed met een prachtige foto binnen het thema ‘Thuis’. “Het is ook fijn om te horen dat de organisatie veel moeite heeft genomen om zoveel mogelijk mensen en verenigingen te benaderen om mee te doen aan deze editie.”
Ook Jansen Dirkx is enthousiast over de werken die meedoen dit jaar: “Deelnemers zijn van alle leeftijden en het is inspirerend om te zien dat zij met zoveel verschillende technieken vorm hebben gegeven aan het thema. De jury en het publiek zullen het niet makkelijk hebben met het kiezen van de winnaar. Ik vond het in ieder geval niet makkelijk een keuze te maken.”
Na dit weekend zullen 20 favorieten naar de volgende ronde doorgaan en op zaterdag 5 november wordt de winnaar in het museum Rijswijk bekendgemaakt. Wil je de kunstwerken nog bekijken? Dat kan! Tot 4 november hangen enkele kunstwerken langs de kunstroute in Oud Rijswijk. Kijk voor meer informatie op: https://rijswijktalentaward.nl/voorronde-beeldend/