fbpx

Fractie Wij. Rijswijk 2022-2023

Woensdagavond is nieuwe fractie van Wij. Rijswijk in de gemeenteraad geïnstalleerd. De leden van de fractie hebben er zin in om aan de slag te gaan met de mooie uitdagingen die er liggen voor Rijswijk. 

Danny van Dam, Irene Jansen, Tinus Kaffa en Anthony Zoghbi nemen plaats in de raad namens Wij. Rijswijk. De fractie laat een mooie balans zien van nieuwe gezichten en oude bekenden. De fractie begint vol nieuwsgierigheid en enthousiasme! 

 

En nu verder

Van Dam: “Het echte werk kan nu beginnen. In de campagne merkte ik de motivatie van ons team. Ik heb er het volste vertrouwen in dat deze mensen zich enorm gaan inzetten om Rijswijk verkeersveiliger, leefbaarder en groener te maken.”  

 

De fractie zal, zoals gewend, zichtbaar zijn in de stad door o.a. onze activiteiten. “Wij. Rijswijk is er voor iedereen” aldus Jansen.  “We zijn te vinden in de wijken en gaan het gesprek aan met iedereen. We zullen actief ondersteunen bij initiatieven vanuit de wijken. Kortom Wij. gaat verder!”


Een productieve start  

De eerste publieke bijeenkomst van de raad is op 19 april. Hoewel een eerste publieke vergadering nog even op zich wacht staan er al een aantal kennismakingsgesprekken met organisaties en verenigingen gepland. “We kunnen niet wachten om met iedereen te spreken”aldus Zoghbi. “En te horen wat er speelt” vult Kaffa aan. 

 

Wil jij kennismaken met leden van de fractie of heb je vragen?

We zijn bereikbaar via de website (wijrijswijk.nl), e-mail info@wijrijswijk.nl social media én whatsapp (06 15 25 26 26). We spreken je graag.