fbpx

Wij. blijft onder de mensen

Zondag was Tinus Kaffa te zien bij de talkshow RondomRijswijk. Tinus werd geïnterviewd door Frans Limbertie. “Het raadswerk is nieuw voor mij maar ik heb er enorm veel zin in!” aldus Tinus Kaffa, raadslid van Wij.. 

In de talkshow werd Kaffa geïnterviewd over zijn uitdagingen als ‘nieuw’ raadslid. “Ik vind het belangrijk om onder de mensen te blijven. Daarom nodig ik iedereen uit om bij onze koffiekar te komen en te vertellen wat ze bezig houdt. We staan elke twee weken ergens anders in Rijswijk” geeft Kaffa aan. “Ik zal altijd in de stad te vinden zijn, zodra je alleen maar op het gemeentehuis zit raak je de realiteit uit het oog.” Kaffa geeft aan hard bezig te zijn om alle kneepjes van het vak te leren. Hij heeft een goede basis voor zijn raadswerk als sales manager, zo geeft hij aan “Ik zeg altijd dat praten mijn beroep is, dat is in de politiek niet anders!” 

Naast Kaffa werden tijdens de talkshow de locatiemanagers van het bunkercomplex Museum bescherming bevolking, de makers van de natuurdocumentaire ‘Groene stad achter de duinen’ en Wilbert van Bijlert, schrijver van het boek ‘De geschiedenis van pasgeld en ‘t Haantje geïnterviewd. Dit zorgde voor een mooie veelzijdige show! 

Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn? Kijk dan naar de facebook pagina van @RondomRijswijk.