fbpx

Zin in de toekomst!

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van Wij. Rijswijk op 1 juni werd druk bezocht. Op de agenda stond onder andere de politieke strategie voor de komende vier jaar en de toekomstplannen van de vereniging.

“Het was de eerste ALV na de verkiezingen en na Corona” zegt Pascal Calabro, voorzitter van Wij. Rijswijk. Leden waren blij elkaar weer fysiek te kunnen spreken.

 “We hebben gesproken over onze nieuwe rol nu het eruit ziet dat Wij. Rijswijk geen deel zal uitmaken van de nieuwe coalitie. Ik ben ervan overtuigd dat Wij. Rijswijk meer dan klaar is voor een oppositionele rol, waarbij we de voorstellen uiteraard op inhoud zullen beoordelen en we partijen aan de afspraken zullen houden die zij inwoners hebben beloofd. Met een mooie vereniging van actieve leden en een sterke fractie ziet de toekomst er rooskleurig uit.

Vanuit de leden werden goede suggesties aangedragen waar de fractie de komende tijd mee aan de slag kan. Van duurzaamheid tot mobiliteit. 

Dit jaar bestaat Wij. Rijswijk 5 jaar en dat jubileum gaan we vieren! Tijdens de ALV werd de begroting vastgesteld, waarin door de penningmeester geld is gereserveerd voor feestje!