fbpx

Zomerborrel Wij. Rijswijk groot succes

Op het zonnige terras van tennispark Welgelegen vond op zaterdag 2 juli de jaarlijkse Wij. zomerborrel plaats. De leden van Wij. hebben zich het afgelopen jaar hard ingespannen. De verkiezingen, coalitieonderhandelingen en alle reguliere activiteiten zorgden voor een leuk en druk programma. 

Blik vooruit
Naast het terugblikken op het afgelopen jaar werd er tijdens de borrel ook vooruit gekeken. Dat wat Wij. Rijswijk de komende jaren wil bereiken, de acties en activiteiten werden besproken en dat wat Wij. Rijswijk wil bewerkstelligen om Rijswijk de komende vier jaar vooruit te helpen. Er werden leuke ideeën geopperd die het komende jaar worden uitgevoerd. 

“Gezellig om iedereen vandaag weer te zien” aldus Marinka Koornneef. “Alle vertrouwde leden en ook nieuwe leden voor het eerst allemaal  bij elkaar. Nu al zin in het nieuwe seizoen!”

In september bestaat Wij 5 jaar. “Dat gaan we natuurlijk groots met iedereen vieren” 

Meedoen
Mocht je nu ook leuke, interessante of gewoonweg hoognodige plannen en ideeën hebben voor Rijswijk. Stuur dan een bericht via de mail info@wijrijswijk.nl, de socials of spreek ons aan bij een van de activiteiten! Wil je zelf actief meedenken? Wordt dan lid via de website!