fbpx

Zon, Winkelen en Limo

De zomervakantie is begonnen, Wij. gaat de komende weken de stad in! Wij. stond zaterdag 9 juli met limonade in de Bogaard. 

“Leuk om te zien dat stadscentrum Bogaard zo druk bezocht wordt op de eerste dag van de zomervakantie” zegt Marinka Koornneef. “Veel Rijswijkers zijn erop uit getrokken om van het mooie weer te genieten.” Tijdens het uitdelen van de limonade ontstaan er interessante gesprekken. “We krijgen veel vragen over de grote hoeveelheid aan woningen die er worden bijgebouwd. Veel mensen vinden het al veel te druk” aldus Marinka. 

Ook spraken we veel kinderen en jongeren. Veel jongeren gaven aan dat er niet veel te doen was in Rijswijk. “We zouden graag in gesprek willen met de gemeente over wat wat ze kunnen doen om Rijswijk ook voor jongeren leuker te maken.” Erg geïnteresseerd in de Wij. Jongeren waren ze dan ook toen ze hoorden dat je via een platform kan meepraten en meedoen.

Ook in de zomervakantie is Wij. Rijswijk actief in Rijswijk. Heb jij een onderwerp, thema of een goed idee dat je graag met ons wilt delen kun je contact opnemen via de mail, info@wijrijswijk.nl of volg ons op sociale media 

De volgende Wij. zomerkar is zaterdag 23 juli in het centrum van oud rijswijk.van 14.00-16.00 uur