fbpx

Iedereen prijs bij de Wij. Bingo

Samen met Cardiazorg organiseerde Wij. Rijswijk een gezellige bingomiddag in Onderwatershof om laagdrempelig in gesprek te gaan over de ideeën en wensen die de bewoners hebben.

Tijdens de bingomiddag streden de bewoners van het verzorgingstehuis om mooie prijzen. “Het was een gezellige middag met veel leuke prijzen” aldus Marinka Koornneef van Wij. Rijswijk. 

Een vrijwilliger vond het een hele eer dat de kandidaten van Wij. Rijswijk kwamen helpen met de bingo in deze drukke campagnetijd. “Ik zie iedereen maar flyeren op deze manier leren we echt de mensen kennen” aldus een bewoner. Maar ook andersom werd de middag als nuttig ervaren. “Leuk om weer samen een mooie middag te organiseren waar we op een ontspannen manier met Rijswijkers in gesprek raakten” geeft Koornneef aan. 

Als je op visite gaat neem je wat mee! Wij. zorgde voor prijzen waaronder koffie & thee en bonnen bij de oude bakkerij. Voor iedereen die niet in de prijzen viel waren er bloemen.

In gesprekken vernamen wij waar de bewoners wakker van liggen. Er heerst onrust over het stemmen op 14 en 15 maart. Er zijn slechts een beperkt aantal stembureaus open. “Gelukkig kan ik toch nog stemmen op 16 maart” zei een deelneemster. “Want mijn stem moet natuurlijk niet verloren gaan. Dat is belangrijk ongeacht welke leeftijd je hebt!”