fbpx

Koffiekar op het Ravesteijnplein

23 april stond de Koffiekar van @wijrijswijk op het Ravesteijnplein ter hoogte van de Hoogvliet. Onze wijkvertegenwoordigers en raadsleden spraken met de bewoners.

De wijk Te Werve heeft de laatste jaren mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Bewoners hebben deze week een brief ontvangen waarin een beeld wordt geschetst over de plannen en veranderingen in de wijk. Veel bewoners zijn benieuwd naar wat dat voor hun straat gaat betekenen.

Voor de Hoogvliet is een invalide parkeerplek aanwezig die gehinderd wordt door bestelbusjes en het dubbel parkeren van automobilisten die de geldautomaat bezoeken. Wijkbewoners vragen zich af of de invalideplek een betere plek kan krijgen zodat mensen die er gebruik van maken niet gehinderd worden.

Veel mensen die wij spraken kijken enorm uit naar de opening van het Huis van de Stad. Veel (oudere) bewoners gaven aan het te zien als een plek om elkaar te ontmoeten. De combinatie met Trias, de bibliotheek en Welzijn Rijswijk op een fantastische plek aan de landgoederenzone en de naald is voor velen een parel in Rijswijk.

Wil je nu ook een kop koffie met ons drinken? We staan de zaterdag 7 mei in Vrijenban ter hoogte van Pauwenstein.