fbpx

Wij. koffiekar in de Muziekbuurt

De wij koffiekar stond vandaag in de Muziekbuurt. Onder het genot van cake en koffie gingen leden van Wij. Rijswijk in gesprek met buurtbewoners. De bewoners zijn over het algemeen positief over de sociale wijk. Wel zijn er vragen over de faciliteiten in de wijk en er is kritiek op de overvolle containers. 

Inwoners van straten tussen de Admiraal Helfrichsingel en de Sir Winston Churchilllaan hebben geen ondergrondse containers en de bewoners moeten naar de Bazuinlaan in Muziekbuurt voor hun afval. De consequentie daarvan is dat deze containers steeds overvol zijn.

Enkele inwoners voelen zich niet veilig vanwege slechte verlichting.

“Je ziet dat mensen in de wijk erg betrokken zijn bij de wijk”, geeft wijkvertegenwoordiger Stefan Boom aan. “Als wijkvertegenwoordiger van de Muziekbuurt merk ik dat mensen vragen hebben over de toekomst van de wijk. Veel bewoners vragen zich af wat er met het winkelcentrum gaat gebeuren nu er een nieuwe eigenaar is?”

Wil je ook in gesprek over jouw wijk met Wij. Rijswijk? De koffiekar staat zaterdag 23 oktober om 14.30 uur in de stationsbuurt ter hoogte van de Hoogvliet, achter de nieuwbouw van de Benedictuslocatie!