fbpx

Barbecue Wij. Rijswijk

Met een feestelijke barbecue in het Wilhelminapark heeft Wij. Rijswijk zaterdag met een groot aantal leden het nieuwe politieke seizoen ingeluid. Leden en geïnteresseerden konden elkaar ontmoeten en er werden veel nieuwe ideeën uitgewisseld.
 
Nieuwe voorzitter
Ender Girgin werd tijdens de vergadering voorafgaand aan de bbq verkozen als de nieuwe voorzitter van Wij. Rijswijk. “Het is een hele eer om voor deze partij voorzitter te mogen zijn,” zegt Ender. “Ik ben al jaren lid en wil graag bijdragen om samen met de leden en de stad Rijswijk een stuk mooier te maken. Na iedereen vandaag op de bbq weer bijeen te zien, te horen hoe iedereen zich op zijn manier inzet voor de stad, heb ik het volle vertrouwen dat dat gaat lukken!”
 
“Ender is een betrokken Rijswijker die perfect bij Wij. Rijswijk past,” zegt Marinka Koornneef. “Mooi om te zien dat de partij het vertrouwen in hem uitspreekt.” Met de toevoeging aan het bestuur zijn we het politieke seizoen goed begonnen!”
 
Rijswijkers verbinden
“Met dit soort bijeenkomsten proberen we mensen dichter bij elkaar en dichter bij de politiek te brengen,” zegt Marinka Koornneef, secretaris van Wij. Rijswijk. “Mensen verbinden en samen bouwen aan een Rijswijk waar iedereen zich thuis voelt. Wat mij betreft was dit een perfecte start van een nieuw politiek seizoen waarin we ons samen met onze leden keihard voor de Rijswijkers gaan inzetten.”
 
BBQ veld Wilhelminapark
Met de grote feesttent was Wij. Rijswijk goed te herkennen. Vele Rijswijkers van alle leeftijden en uit verschillende wijken die vrolijk met elkaar pratend genoten van een overheerlijke maaltijd die Hagemancatering verzorgde. Uiteraard werd het veld ook weer netjes achtergelaten.